У Львові 66-річний водій втратив свідомість за кермом та потрапив у ДТП

Фото з місця ДТП, де реанімували водія

Медики надали чоловікові допомогу на місці, та доправили у реанімаційне відділення

У суботу, 13 квітня, у Львові 66-річний водій потрапив у ДТП через те, що йому стало зле. Чоловік втратив свідомість та з’їхав з дороги. Очевидці викликали до місця аварії швидку допомогу та правоохоронців. Про це журналістам LVIV.MEDIA повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

По приїзду медиків у чоловіка не було пульсу

За даними правоохоронців, ДТП трапилася на проспекті Святого Івана Павла ІІ, близько 16:20. 66-річний водій їхав за кермом Volkswagen Passat, коли йому стало погано. Чоловік втратив свідомість, через що його авто наїхало на бордюр, та виїхало на газон біля проїжджої частини.

Очевидці викликали до місця аварії швидку допомогу та правоохоронців. Медики виявили, що у водія не було пульсу, тож йому надали невідкладну медичну допомогу на місці ДТП. Після цього 66-річного чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення.

Нагадаємо, поліція Львівської області оголосила в розшук водія, який в Червоноградському районі наїхав на 13-річну дитину та втік. Також неподалік Львова четверо осіб травмувалися внаслідок зіткнення автомобілів Mercedes та Volkswagen.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності