Дві вулиці у центрі Львова із четверга стануть односторонніми

У Львові вулиця Кубійовича стане односторонньою

Також ділянку на вулиці Кубанської переведуть на односторонній рух

З четверга, 11 квітня, рух приватного транспорту на вул. Кубійовича у Львові стане одностороннім. Також односторонній рух організують на частині вул. Кубанської. Про це 10 квітня повідомили на сайті Львівської міської ради.

Реорганізацію руху запланували ще минулого року

За словами начальника відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Віктора Дубиняка рішення змінити рух на вулицях Кубійовича і Кубанської було ще минулого року. “В кінці минулого року комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення про зміну організації дорожнього руху на окремих ділянках вул. Кубійовича і Кубанській. Ми опрацювали це рішення, погодили нову схему ОДР в поліції і придбали відповідні дорожні знаки. Завтра розпочинаємо їх встановлювати" — повідомив Віктор Дубиняк.

За його словами, на вул. Кубійовича на ділянці від пл. Вишиваного до вул. Кубанської, досі був двосторонній рух. Тепер на цій ділянці буде односторонній рух тож вся вулиця стане односторонньою. Також на частині вул. Кубанської (вул. Кубійовича до вул. Стуса), рух транспорту з двостороннього стане одностороннім.

Нагадаємо, у Львові відновлюють роботу чотирьох автобусних маршрутів. Нові для Львова перевізники — ТОВ "Епітранс" та ТОВ "Транс-Сіті" відновлюють роботу чотирьох автобусних маршрутів №12, №30, №48 та №57.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності