У Львові відновлюють роботу чотирьох автобусних маршрутів

Автобусний маршурт  №12

У місті починають працювати нові приватні перевізники

Нові для Львова перевізники - ТОВ "Епітранс" та ТОВ "Транс-Сіті" відновлюють роботу чотирьох автобусних маршрутів №12, №30, №48 та №57. Про це у вівторок, 9 квітня, повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Першим поїде автобус №12

Першим у місті відновлять роботу маршруту №12, який курсував з Автостанції №2 до мікрорайону Рясне-2. Згідно з умовами договору, на маршруті №12 курсуватимуть 6 автобусів марки "Ataman". У автобусах вже встановили валідатори, вони виїдуть на маршрут після того, як налаштують систему. Раніше цей маршрушт не курсував містом, тому що жоден перевізник не хотів його обслуговувати.

Крім цього, поетапно у Львові запустять ще три автобусні маршрути, які в останні роки теж не курсують:

  • Маршрут №30, який курсуватиме з вул. Т. Шевченка (Рясне 1) до вул. Віденська.
  • Маршрут №48 їхатиме з вул. І. Величковського (Рясне-2) до пл. Двірцева (залізничний вокзал)
  • Маршрут №57 прямуватиме з вул. Польова до вул. М. Максимовича.

Усі чотири маршрути мають запрацювати у Львові до 20 травня цього року. За перевезення на цих маршрутах відповідатимуть ТОВ "Епітранс" та ТОВ "Транс-Сіті", які у лютому виграли тендер на їх обслуговування. На всіх цих лініях працюватимуть транспортні засоби класу Євро 4 та Євро 5. "Транс-Сіті" працюватиме на 57 маршруті , “Епітранс” — на маршрутах №12, №30, та №48.

Довідково: згідно з даними YouControl, товариства з обмеженою відповідальністю “Транссіті” і “Епітранс” зареєстровані в Білій Церкві Київської області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності