У Львові безкоштовно каструватимуть і стерилізуватимуть домашніх тварин

Кіт, фото ілюстративне

Операції домашнім тваринам проводитимуть у «Домівці врятованих тварин». LVIV.MEDIA розповідає подробиці

У Львові, в «Домівці врятованих тварин», у період з 10 по 15 квітня американські медики безкоштовно стерилізуватимуть і каструватимуть домашніх тварин. Медики планують робити по 150 таких операцій на день, повідомив у коментарі LVIV.MEDIA керівник «Домівки» Орест Залипський.

Як безкоштовно каструвати та стерилізувати кота чи собаку у Львові

За словами Ореста Залипського, охочі віддати своїх тварин на кастрацію чи стерилізацію можуть здавати своїх домашніх улюбленців у порядку живої черги, тобто попередній запис не потрібен. «Ми вже так робили раніше і практика показує, що це добре. Бо часто ті, що записалися, не приходять, а приходять ті, хто не записувався», — розповів Залипський у коментарі LVIV.MEDIA.

Як здати тварину на кастрацію чи стерилізацію

Прийом тварин розпочинатиметься з сьомої ранку і триватиме до десятої. Тварин потрібно принести на вулицю Довбуша, 24. Забирати тварин можна після 15:00. Власникам тварин, яких вже можна забирати після операції, телефонуватимуть.

Як написав Орест Залипський у Facebook у понеділок, 8 квітня, для операції тварина має відповідати таким критеріям:

  • вага не менше 1 кг;
  • вік не менше 2 місяців та не більше 10 років.

«Котів, які живуть на вулицях, слід тримати в клітках протягом 24 годин після операції, щоб переконатися, що вони повністю прокинулися, перш ніж їх випустять. Це означає, що доглядач повинен погодувати їх принаймні один раз.

Домашніх котів можна забрати з клітки, коли вони повернуться додому, але ми рекомендуємо тримати їх у приміщенні або в безпечному місці, де за ними можна буде спостерігати протягом 4-6 днів після операції», — наголосив Залипський.

Крім кастрації та стерилізації, тварин також вакцинуватимуть. Детальніше про це можна дізнатися в дописі Ореста Залипського.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності