Відвідувачів Домівки врятованих тварин пригощатимуть кавою за вигул собак

Відвідувачів Домівки врятованих тварин пригощатимуть кавою за вигул собак

Людям, котрі вигуляють песика з притулку, дадуть ваучер на одну безплатну каву

У Львівській Домівці врятованих тварин пригощатимуть кавою відвідувачів за вигул песика. Таку акцію запустили через те, що сотня собак, які живуть у Домівці, потребує вигулу, а кількість охочих погуляти з ними зменшилась, про це у понеділок, 4 березня, повідомив директор Домівки врятованих тварин Орест Залипський.

У Домівці врятованих тварин перебуває близько ста собак, які потребують вигулу. Кожен охочий може прийти до домівки, та взяти чотирилапого на прогулянку парком “Знесіння”. Проте, як зазначив в коментарі LVIV.MEDIA директор притулку Орест Залипський, останнім часом людей, котрі приходять вигуляти песиків поменшало.

“Ми запустили ініціативу, вигуляти песика за каву, щоб заохотити людей гуляти з собаками. Відвідувачі можуть приходити до домівки, погуляти з песиком і отримати флаєр на безкоштовну каву. Він є разовим, проте ліміту часу протягом якого слід його використати немає,” — розповів Орест Залипський.

Щоб отримати ваучер на безплатну каву, охочі мають прийти до домівки, за адресою Олекси Довбуша, 24, та послухати інструктаж безпеки від працівників притулку. Далі їм видадуть песика, якого слід вигуляти у парку “Знесіння”. Згодом собаку потрібно повернути до Домівки врятованих тварин і тоді вже працівники видадуть ваучер, який можна буде обміняти на безплатне капучино чи фільтр у будь-якій кав’ярні мережі “Альтернативна кава”. Акція “Вигуляй песика — отримай безплатну каву” діятиме до 3 квітня. Відвідати домівку можна щодня з 10 по 17 год.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності