У львівському тролейбусі невідомий чоловік напав на 12-річну дитину

У львівському тролейбусі чоловік напав на 12-річну дитину

Поліція встановила особу нападника, ним виявився 46-річний мешканець Золочева

У суботу, 23 березня, у львівському тролейбусі невідомий чоловік напав на дитину. Злочин зафіксувала камера спостереження, встановлена в салоні. Зловмисника затримали патрульні, а дитину доправили до лікарні, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Деталі нападу на дитину

За даними правоохоронців, напад стався близько 15:20. Один з пасажирів тролейбуса несподівано встав і підійшов до дівчинки, яка сиділа на місці неподалік. Чоловік дістав з кишені куртки предмет, схожий на палицю, та вдарив ним дитину по голові. Після цього очевидці викликали до місця злочину поліцію.

Правоохоронці затримали нападника та доправили його до відділку поліції. Наразі слідчі встановлюють особу зловмисника та з’ясовують всі обставини нападу. Також патрульні повідомили, що 12-річну потерпілу після нападу госпіталізували.

Оновлено: У поліції Львівської області журналістам LVIV.MEDIA розповіли, що правоохоронцям вдалося встановити особу нападника. Ним виявився 46-річний мешканець Золочева. За фактом нападу слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство. Після цього зловмисника доправили до лікарні.

Нагадаємо, у суботу, 16 березня, у центрі Львова невідома жінка намагалася загасити сигарету об лице дитини. Після того, як зробити це не вдалося, нападниця вирвала у неповнолітньої дівчини пасмо волосся.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності