Нетверезий пасажир тролейбуса у Львові напав на трьох контролерів

Нетверезий пасажир тролейбуса у Львові напав на трьох контролерів

Чоловік лаявся та вдарив в обличчя одного з інспекторів

У вівторок, 5 березня, у Львові п’яний пасажир тролейбуса напав на трьох контролерів. Чоловік вдарив одного з інспекторів у обличчя та вирвав з рук телефон, коли той викликав поліцію, повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Що трапилося?

5 березня близько 19:00 на вул. Митрополита Андрея у тролейбусі №22 п’яний пасажир напав на трьох контролерів, коли ті перевіряли оплату за проїзд. Відомо, що інспектори зробили йому зауваження.

«Ми з колегами здійснювали перевірку оплати проїзду. У салоні транспортного засобу був один з пасажирів, який мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння та поводився агресивно. Ми підійшли та попросили поводити себе ввічливо і не кричати у транспорті», — зазначила працівниця контролю ЛКП «Львівавтодор».

На зауваження контролерів чоловік не відреагував та почав лаятися і погрожувати. «Крім того, влаштував шарпанину, наніс удар кулаком в обличчя одному з інспекторів-контролерів, намагався зірвати нагрудну камеру та вирвав з рук телефон, коли той викликав поліцію», — зазначила контролерка.

Інспектори на наступній зупинці запропонували нетверезому пасажиру вийти з транспорту. Пізніше на місце події приїхали правоохоронці. На пасажира контролери написали заяву, наразі поліцейські встановлюють усі обставини інциденту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності