• Головна
  • Новини Львова
  • Лікарня Святого Пантелеймона хоче збудувати у Львові власний цех з виробництва ліків

Лікарня Святого Пантелеймона хоче збудувати у Львові власний цех з виробництва ліків

Лікарня Святого Пантелеймона хоче збудувати своє виробництво ліків

Львівська багатопрофільна клінічна лікарня просить у міськради виділити біля Голосківського кладовища ділянку для будівництва цеху

Депутати Львівської міської ради розглянуть проєкт ухвали, щодо дозволу Львівській багатопрофільній клінічній лікарні збудувати цех з виробництва власних фармацевтичних препаратів у районі вул. І. Миколайчука. Відповідний документ оприлюднили 21 березня на офіційному порталі міської ради Львова.

Йдеться про ділянку біля Голосківського кладовища площею 0,50 га на вул. І. Миколайчука у зоні земель промисловості. На проєктованій території немає жодних будівель.

Як вказано в проєкті ухвали, станом на зараз земельна ділянка не сформована, тобто у неї немає кадастрового номера, оскільки міськрада не приймала жодних ухвал щодо передачі її у власність лікарні. Саме тому “Львівське ТМО “багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги” звернулося до мерії з проханням надати цю ділянку у постійне користування.

У тексті документа зазначено, що медичний заклад планує започаткувати та розвивати виробництво фармацевтичних препаратів для того, щоб безперервно надавати пацієнтам медичні послуги.

Згідно з генпланом Львова, ділянка, на якій хочуть збудувати цех розташована на території багатоповерхової забудови, що дозволяє зводити будівлі від 5 до 15 поверхів. Зазначимо, що лікарня є комунальним некомерційним підприємством Львівської міськради, а її керівником є Олег Самчук.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності