• Головна
  • Новини Львова
  • Для викладачів Львівського ветеринарного університету збудують житло на околиці міста

Для викладачів Львівського ветеринарного університету збудують житло на околиці міста

Будинок для викладачів Львівського ветеринарного університету

На квартири у новобудові претендують 50 працівників університету, які повинні частково профінансувати його будівництво

Головний архітектор Львова надав містобудівні умови та обмеження на нове будівництво багатоквартирного житлового будинку для викладачів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. 3. Ґжицького. Документ опублікували 20 березня на офіційному сайті Львівської міської ради.

Згідно з містобудівними умовами, будинок збудують на вул. Тракт Глинянський, 139 у Львові. У новобудові передбачено громадські приміщення на перших поверхах та підземний паркінг. Зводитимуть його на земельній ділянці площею 0,11 га, яка є у державній власності. Працівники університету повинні частково профінансувати будівництво.

У будинку буде 50 квартир

Відповідно до візуалізації будинок матиме 8 поверхів. У ньому передбачили 50 квартир, на які претендують 40-50 працівників університету. У підземному паркінгу облаштують до 30 машиномісць, а також зону укриття. На сусідній ділянці розташований 6-поверховий житловий будинок.

Замовник будівництва Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. 3. Ґжицького проводитиме тендер на послуги забудовника. Комерційні приміщення та частину квартир планують продати, щоб компенсувати витрати на підведення електрики та водопостачання.

Окрім цього, замовник має внести в проєктну документацію систему опалення новобудови з кількома альтернативними джерелами тепла. А також розробити проєкт облаштування майданчика для сортування сміття, а після завершення робіт відновити благоустрій території. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності