На Сихові збудують житловий комплекс з офісним центром на 16 поверхів

Візуалізація майбутнього будівництва. Зображення Львівської міської ради

Ділянку біля готелю «Соната» забудують житловими будинками на 6-8 поверхів

У Львові на вулиці Морозній, 14 у Сихівському районі зведуть багатоквартирний житловий комплекс з офісним центром та дитячим садком. Про це 28 лютого повідомили на сайті Львівської міської ради.

Ділянка, на якій планують розпочати будівництво, розташована поруч з готелем «Соната» на Сихові. Комплекс передбачає три житлові будинки на 6-8 поверхів із комерційними приміщеннями на першому поверсі. Також забудовник має передбачити вбудований дошкільний заклад площею понад 200 квадратних метрів. «Це середньоповерхова забудова з офісним акцентом на куті – 16-поверховий офісний об’єкт, який стане домінантою при в’їзді на Сихів з вул. Зеленої», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Проєкт будівництва передбачає дворівневий підземний паркінг з більшою кількістю паркомісць. Також передбачені наземні паркомісця. У міській раді не оприлюднили назви замовника будівництва.

Втім, начальник міського управління архітектури ще не надав забудовнику містобудівних умов та обмежень. «Ми наполягаємо, щоб архітектура була вдосконалена, і були погоджені паспорти упорядження фасаду. Про це ми напишемо в наказі про формування містобудівних умов та обмежень», – цитує пресслужба міської ради Антона Коломєйцева.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності