У Львові кошти за проїзд можуть стягуватись із затримкою

У Львові кошти за проїзд можуть стягуватись із затримкою

Це повʼязано зі збоєм в системі оплати, який стався 23 лютого

У Львові в пасажирів громадського транспорту, які оплачували проїзд банківськими картками, гроші можуть стягуватись з затримкою. Це повʼязано зі збоєм роботи електронного квитка 23 лютого. Про це 1 березня повідомили на сайті Львівської міської ради.

У людей, які оплачували проїзд банківською карткою після 24 лютого, гроші з рахунку можуть списуватись упродовж не 1-2 діб, як зазвичай, а впродовж 3-4. “Зараз банк додатково перевіряє кожну безготівкову оплату, відтак це впливає на термін роботи системи. Після того як 23 лютого відбувся збій у роботі фінансового ядра компанії “Мікроелектроніка”, яка відповідає за обслуговування громадського транспорту“ — зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, 23 лютого система оплати проїзду почала списувати з карток пасажирів суми, які значно перевищують встановлений тариф. Одна поїздка могла коштувати львів’янам від 21 до 60 грн. Через п’ять днів “Львівавтодор” пояснив це збоєм в роботі програмного забезпечення. За даними оператора міського електронного квитка, у близько 2% пасажирів, які розрахувались за проїзд банківською карткою, подвоїлися транзакції. Надмірно списані гроші львів’янам пообіцяли повернути автоматично упродовж двох тижнів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності