«Львівавтодор» визнав надмірне зняття грошей за проїзд у громадському транспорті

Фото: ЛМР

Списані кошти пасажирам обіцяють повернути автоматично

ЛКП «Львівавтодор» прокоментував надмірне списання грошей за проїзд у громадському транспорті для пасажирів, які розраховувались банківськими картками. У «Львівавтодорі» обіцяють автоматично повернути людям гроші, повідомили у Львівській міській раді у середу, 28 лютого.

«Відбувся тимчасовий збій у роботі фінансового ядра генерального підрядника впровадження системи електронного квитка у Львові, чеської компанії «Мікроелектроніка». Пасажирам, в яких відбулося «подвоєння транзакцій», повернуть кошти впродовж 14 днів», — написали у ЛМР.

Як повідомили у пресслужбі, на вихідних «Львівавтодор» отримав від банку повідомлення про необхідність додаткової перевірки списань коштів за 23 лютого. Про некоректне списання грошей також повідомляли пасажири на Гарячу лінію міста. Фахівці дізналися, що у близько 2% пасажирів, які розрахувались за проїзд банківською карткою, подвоїлися транзакції.

У ЛМР додали, що збій не пов’язаний з якістю роботи валідатора, часом валідації, маршрутом чи видом транспорту, а також видом платіжної системи. Пасажирам обіцяють повернути кошти автоматично упродовж двох тижнів.

Нагадаємо, нещодавно львів’яни на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook почали масово скаржитись на некоректне списання оплати за проїзд у громадському транспорті. З карток користувачів на користь Львівавтодору знімалася оплата, яка вища за чинні тарифи. Одна поїздка могла коштувати львів’янам від 21 грн до 60 грн, тоді як тариф для оплати банківською карткою становить 15 грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності