Міністр оборони та головнокомандувач ЗСУ відвідали рекрутинговий центр у Львові

Міністр оборони та головнокомандувач ЗСУ відвідали рекрутинговий центр у Львові

Міністр оборони Умєров зазначив, що надалі таких центрів в Україні буде більше

У п’ятницю, 23 лютого, новостворений Центр рекрутингу української армії у Львові відвідали Міністр оборони Рустем Умєров та головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, повідомили у Львівській міськраді.

Міністр оборони Рустем Умєров прокоментував, що у подібних центрах працюють рекрутери, які не видають повісток, лише допомагають підбирати вакансії у Силах оборони та надавати консультації. “Зараз тут працюють п’ятеро рекрутерів. Хтось з них відслужив у війську, хтось — прийшов зі сфери IT та хоче впровадити свій досвід рекрутингу у війську. Вітаю команду з вдалим стартом. Далі таких центрів буде більше,” написав Міністр оборони України Рустем Умєров.

Разом із Головнокомандувачем Олександром Сирським відвідав наш перший центр рекрутингу української армії, який віднедавна працює у Львові.Працівники центру вже розповідають про перші історії успіху та (і таке ще трапляється) про побоювання окремих відвідувачів – чи не видають тут повісток. Рекрутери не є військовослужбовцями та не мають повноважень вручати повістки. Їхня робота – допомогти підбирати вакансії у Силах оборони та надавати консультації.Зараз тут працюють п’ятеро рекрутерів. Хтось з них відслужив у війську, хтось – прийшов зі сфери IT та хоче впровадити свій досвід рекрутингу у війську.Вітаю команду з вдалим стартом. Далі таких центрів буде більше.____Together with Commander-in-Chief Oleksandr Syrskyi, we visited our first recruiting center of the Ukrainian army, which has recently opened in Lviv. Employees of the center are already talking about the first success stories and (this still happens) about the fears of some visitors—do they issue a summons here? Recruiters are not military personnel and have no authority to serve summonses. Their job is to help choose vacancies in the Defenсe Forces and provide advice.Now there are five recruiters working here. Some of them served in the army, some came from IT and want to apply their recruiting experience to the army.I congratulate the team on a successful start. There will be more such centers later.

Posted by Рустем Умєров / Rustem Umerov on Friday, February 23, 2024

Два тижні тому у Львові відкрили перший в Україні рекрутинговий центр української армії. Тут охочі можуть дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську. За майже два тижні від відкриття його відвідало 130 людей і з них 30 вже сконтактували з військовими частинами.

До слова, центр працює на вулиці Костя Левицького, 67. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності