У Львові відкриють рекрутинговий центр «Азову»

У Львові відкриють рекрутинговий центр «Азову»

Туди набиратимуть і там тренуватимуть добровольців, які прагнуть незабаром взяти участь у наступальних діях

Завтра, 29 березня, у Львові відкриється рекрутинговий центр «Азову».

Про це йдеться на сторінці Львівської міської ради.

Туди набиратимуть та там тренуватимуть добровольців, які прагнуть незабаром взяти участь у наступальних діях.

«На заході Україні завжди правильний патріотичний настрій та активний мобілізаційний ресурс. Ми хочемо залучати до боротьби за Україну всіх і знаємо, як це зробити. Війна просто так не закінчиться. Не зважаючи на зброю чи обладнання, українці – це наш найосновніший і найцінніший ресурс.

Ми проводимо набір, нам дали бригаду і ми активно можемо збільшувати свою військову потугу. Нам потрібно декілька тисяч людей. Наприкінці січня ми відкрили рекрутинговий центр в Києві, і зараз стартуємо у Львові. Ми маємо знання і можемо їх якісно передавати»,  – розповів Ілля Самойленко, більш відомий за позивним «Гендальф».

Як кажуть «азовці», ціль центру – рекрутинг та інформаційно-просвітницька діяльність з людьми, адже саме активне громадянське суспільство, яке складається з активних людей, може рухати країну вперед.

Для вступу до бригади «Азову» потрібно заповнити анкету або пройти телефонну співбесіду за номером: 073 033 43 08.

Офіційна сторінка бригади НГУ «Азов» – тут.

Нагадаємо, набір до «Гвардії наступу» можуть продовжити і створять резерв для підрозділів. Рекрутингова кампанія з формування «Гвардії наступу» офіційно закінчиться 1 квітня, однак її можуть продовжити, бо є велика кількість охочих вступити у штурмові бригади. Крім того, планують створити резерв для підрозділів «Гвардії» .

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності