На Львівщині триває набір до лав бригади «Лють»: які завдання та як подати заявку

На Львівщині триває набір до лав бригади «Лють»: які завдання та як подати заявку

Бригада складається з двох штурмових полків, батальйону особливого призначення, артилерійського полку та роти спеціальних операцій

На Львівщині триває набір до лав бригади Нацполіції «Лють», яка є однією з частин «Гвардії наступу». Формування бригади триватиме до 1 квітня.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» - це воєнізований підрозділ Департаменту поліції особливого призначення нового зразка, призначений для відсічі та стримування збройної агресії проти України. Бригада складається з двох штурмових полків, батальйону особливого призначення, артилерійського полку та роти спеціальних операцій. У їхньому арсеналі – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Формування бригади триватиме до 1 квітня. Добровольці, які хочуть приєднатися, можуть подати анкету на сайті або через Центри надання адміністративних послуг:

  • м. Кам’янка-Бузька, Львівський район, вул. Незалежності, 20 А;
  • м. Городок, Львівський р-н, вул. Майдан Гайдамаків, 6;
  • м. Стрий, Стрийський р-н, вул. Шевченка, 71;
  • м. Дрогобич, Дрогобицький р-н, вул. Бориславська, 8-А;
  • м. Золочів, Золочівський р-н, вул. Чорновола, 3;
  • м. Самбір, Самбірський р-н, площа Ринок, 1;
  • м. Червоноград, Червоноградський р-н, пр. Шевченка, 27;
  • м. Яворів, Яворівський р-н, вул. Львівська, 10.

Після цього кандидат має пройти військово-лікарську комісію, здати психологічний та фізичний тести, пройти тестування на знання законодавства та логічне мислення. А після успішного проходження тестування він пройде кількамісячне навчання. Водночас по завершенню якісної підготовки бійці приступають до виконання поставлених завдань – знищення ворога.

Довідково:

«Гвардія наступу» – це вісім штурмових бригад МВС України, шість з яких створюються в складі Національної гвардії України й по одній бригаді – в складі Національної поліції та Державної прикордонної служби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності