За тиждень до рекрутингового центру армії у Львові звернулися 107 людей

Стали відомі результати першого тижня роботи рекрутингового центру армії у Львові

13 людей вже сконтактували з військовими частинами

За перший тиждень роботи до рекрутингового центру української армії у Львові звернулися 107 людей. Центр відкрили 12 лютого, він став першим таким рекрутинговим центром в Україні.

Як повідомила Львівська міська рада, Станом на 19 лютого працівники рекрутингового центру опрацьовують 48 заповнених анкет. Окрім того, 13 людей вже сконтактували з конкретними військовими частинами, які розмістили вакансії.

Нагадаємо, що в рекрутинговому центрі української армії у Львові можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську. Центр працює на вулиці Костя Левицького, 67. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Надалі такі центри мають з’явитися по всій Україні.

Також нагадаємо, що 26 січня у Львові відкрили перший в Україні рекрутинговий центр батальйону «Вовки Да Вінчі». Центр розташований в одному з приміщень на площі Ангелів. Там можна отримати консультацію щодо проходження служби в батальйоні, ознайомитися з вакансіями та відразу ж пройти співбесіду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності