• Головна
  • Новини Львова
  • Дах театру Лесі Українки у Львові здадуть в оренду під базову станцію мобільного зв'язку

Дах театру Лесі Українки у Львові здадуть в оренду під базову станцію мобільного зв'язку

Дах театру Лесі Українки у Львові здадуть в оренду під базову станцію мобільного зв'язку

Пропозиції від потенційних орендарів прийматимуть до 22 лютого

Частину даху та горища будівлі театру Лесі Українки у Львові здають в оренду. Обов’язковою умовою оренди є встановлення там базової станції й антени мобільного зв'язку та обслуговування цього обладнання. Аукціон для потенційних орендарів опублікували на сайті “Prozorro Продажі” 25 січня, а заявки прийматимуть до 22 лютого.

Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради виставило на аукціон частину даху та горища будівлі театру імені Лесі Українки, яка розташована на вулиці Городоцькій, 36. Дах та горище будинку планують здавати в оренду. Загальна площа орендованої частини будівлі складає 82 кв. м, з них 58 кв. м — це площа даху, а 24 кв. м — горище. Початкова ціна оренди — 14 414 грн на місяць.

Обов’язковою умовою для оренди приміщення й даху є встановлення там телекомунікаційного обладнання, тобто базової станції та антени мобільного зв’язку. Також орендар повинен буде обслуговувати встановлене обладнання. Договір оренди оформлятимуть на п’ять років. Пропозиції прийматимуть до 22 лютого, а сам аукціон проведуть 23 лютого.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності