• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська міська рада підписала договори про оренду землі в промисловій зоні «Сигнівка»

Львівська міська рада підписала договори про оренду землі в промисловій зоні «Сигнівка»

Львівська міська рада підписала договори про оренду землі в промисловій зоні «Сигнівка»

Індустріальний парк будуватиме власник логістичного центру Port

Львівська міська рада підписала договори про оренду 30 га комунальної землі в промисловій зоні «Сигнівка». Договори підписали з компанією ТзОВ «Формація Сигнівка», яка будуватиме на цій території індустріальний парк. Про підписання договорів повідомила пресслужба  Управління інвестицій та проєктів Львівської міської ради у вівторок, 12 грудня.

ЛМР підписала договори з ТОВ «Формація Сигнівка» про оренду 5 ділянок комунальної землі, площею 30 га на Північно-західній околиці Львова. У цьому парку планують побудувати виробничі приміщення, а також лабораторії, коворкінги, стартап-студії та бізнес-інкубатор, а також рекреаційні зони.

Про розмір орендної плати у міській раді не повідомляють. Львівська міська рада затвердила концепцію індустріального парку «Сигнівка» 06 липня 2023 року. У тексті ухвали передбачені додаткові пільги для керуючої компанії: «Львівська міська рада здійснюватиме підтримку індустріального парку «Сигнівка» способом звільнення та зменшення місцевих податків та зборів, зокрема щодо орендної плати за землю».

На конкурс з відбору керуючої компанії подалося лише одне підприємство — ТзОВ «Формація Сигнівка». Відтак його визнали переможцем конкурсу. У листопаді 2023 року міська рада затвердила договір про створення індустріального парку «Сигнівка» і надала керуючій компанії землю в оренду.

ТзОВ «Формація Сигнівка» за даними системи youcontrol була зареєстрована 04 серпня 2023 року. Засновником підприємства зі статутним капіталом у 5 млн грн є ТзОВ «Альтерра Груп», керівник та кінцевий бенефіціарний власник — бізнесмен із Дніпра Дмитро Ковальчук. «Альтерра Груп» відома у Львові як власник масштабного логістичного центру Port на вулиці Зеленій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності