• Головна
  • Новини Львова
  • Майже сотня львів’ян подали заяви на отримання компенсації за зруйноване росіянами житло

Майже сотня львів’ян подали заяви на отримання компенсації за зруйноване росіянами житло

Майже сотня львів’ян подали заяви на отримання компенсації за зруйноване росіянами житло

Всі необхідні документи на отримання коштів мешканці можуть подати в будь-який ЦНАП міста

Виконком Львівської міської ради 12 січня затвердив ще 63 заяви на отримання компенсації від мешканців будинків, зруйнованих внаслідок російських ракетних обстрілів. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Розмір відшкодування складає до 12 тис. грн за вибиті вікна і до 8 тис. грн — за вибиті двері. Загалом на отримання компенсацій мешканці подали вже 91 заяву. За словами Андрія Москаленка, виплата здійснюється з коштів резервного фонду бюджету Львівської громади. Після атак на житлові будинки у Львові на ці цілі виділили 30 млн грн.

Всі необхідні документи на компенсацію мешканці можуть подати в ЦНАПі в ліцеї Сихівський або в будь-якому іншому ЦНАП. Управління соціального захисту оперативного опрацьовує і подає на оплату. Всі видатки здійснюють в межах ухвали щодо ліквідації наслідків російських атак на Львів, — написав перший заступник міського голови Львова.

Нагадаємо, що востаннє ракетний обстріл Львова стався 29 грудня 2023 року. Тоді пошкоджень зазнали більше десятка житлових будинків, три школи та садочок. Одна людина загинула, ще 15 отримали травми.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності