• Головна
  • Війна
  • Обстріл Покровська та Рівного на Донеччині: рятувальні роботи завершились

Обстріл Покровська та Рівного на Донеччині: рятувальні роботи завершились

Фото: Офіційний канал Міністра внутрішніх справ України - Ігоря Клименка

Рятувальники виявили тіла 11 загиблих, серед них родина з трирічною дитиною

У Покровському районі на Донеччині завершились пошуково-рятувальні роботи на місцях російських обстрілів 6 січня. Під завалами опинились 11 мешканців приватних будинків у місті Покровськ та селі Рівне, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у понеділок, 8 січня.

Рятувальники понад дві доби розбирали завали приватних будинків у Покровську та Рівному.

“Наразі вдалося встановити 5 жертв. Упізнано трьох загиблих із села Рівне — трирічну дівчинку, її тата й маму, 32 та 30 років. У Покровську встановлено 34-річного чоловіка та 37-річну жінку”, — написав Клименко.

Міністр зазначив, що криміналісти продовжують ідентифікацію фрагментів тіл. За попередньою інформацією, від ударів загинули 11 осіб цілими родинами.

Пізніше в ДСНС додали, що під час пошуково-рятувальних робіт з-під завалів вдалось дістати живою одну людину: “В результаті робіт рятувальниками з-під завалів врятована 1 особа, вилучені тіла 3 загиблих осіб, в тому числі 1 дитини. На місці зруйнованих будинків проводились пошуково-рятувальні роботи з виявлення ще 8 осіб, з них 4 дитини”, — ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, удень та ввечері 6 січня російські війська обстріляли ракетами С-300 Рівне та Покровськ на Донеччині. У Рівному Мирноградської громади росіяни поцілили в будинок, у якому, імовірно, перебувала сім'я із 6 людей. Унаслідок атаки були пошкоджені понад 30 приватних будинків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності