• Головна
  • Війна
  • У Покровську від удару ракети загинуло 11 людей: серед них 5 дітей

У Покровську від удару ракети загинуло 11 людей: серед них 5 дітей

У Покровську від удару ракети загинуло 11 людей: серед них 5 дітей

Ракета прилетіла у приватний сектор Покровська

На Донеччині через обстріл ракетою загинуло 11 людей, у тому числі 5 дітей. Такі попередні наслідки ударів по Покровському району. Про це 6 січня повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Росіяни вдарили по району ракетами С-300, вбили 11 людей і поранили ще 8. Основний удар прийшовся по Покровську і Рівному Мирноградської громади.

6 січня увечері росіяни завдали удар по приватному сектору Покровська. Зруйновано 6 будинків. У Рівному Мирноградської громади росіяни поцілили в будинок, у якому, ймовірно, перебувала сім'я із 6 людей.

6 січня близько 15:00, війська Росії випустили 8 ракет по Покровському району. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Станом на 21:00 годину відомо, що внаслідок атаки окупантів у Покровську загинула жінка, ще 7 людей отримали поранення. У с. Рівному поранено двох людей. Кількість поранених і загиблих ще встановлюється. У зруйнованих окупантами домоволодіннях, ймовірно, перебували 10 людей, серед них п’ятеро дітей віком від 5 до 16 років.Наразі зусилля рятувальників зосереджені на їхньому пошуку. Внаслідок атаки пошкоджено понад 30 приватних будинків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності