• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові відновили постачання газу в усіх будинках, які постраждали від ворожої атаки

У Львові відновили постачання газу в усіх будинках, які постраждали від ворожої атаки

У Львові відновили постачання газу в усіх будинках, які постраждали від ворожої атаки

Також у будівлях почали встановлювати нові вікна

31 грудня відновили подачу тепла, води, газу та електрики у всіх 18 будинках, які постраждали під час російської атаки. До неділі без газу залишався лише будинок на вулиці Хоткевича, 56. Крім того, у будівлях почали встановлювати нові вікна, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Станом на неділю, 31 грудня, в усіх 18 будинках, які постраждали під час російської атаки 29 грудня, відновили постачання тепла, води, газу та електрики. До цього без гарячої води та газу залишався лише будинок на вулиці Хоткевича, 56, оскільки там пошкодилися зовнішні мережі постачання. До полудня неділі газовикам вдалося розв'язати проблему та повернути подачу газу до будівлі.

“Також у всіх квартирах, окрім декількох, які зачинені, на вибитих вікнах встановили плівку, щоб захистити помешкання від негоди. Почали встановлювати нові вікна”, — розповів Максим Козицький.

Нагадаємо, 29 грудня Росія масовано обстріляла Україну. Окупанти випустили по Україні близько 110 ракет різних типів. У Львові пошкоджені 18 житлових будинків, а також школи та дитячий садок — загинула одна людина. З резервного фонду міського бюджету на допомогу мешканцям постраждалих будинків виділять близько 35 млн грн.

30 грудня у 17 будинках, які постраждали внаслідок російської атаки, відновили подачу тепла, води, газу та електрики. Без газу та гарячої води залишався лише будинок на вулиці Хоткевича, 56, через пошкодження зовнішніх мереж постачання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності