• Головна
  • Новини Львова
  • Поліція розслідує отримання посадовцем міськради Кубелком пільгового кредиту на житло

Поліція розслідує отримання посадовцем міськради Кубелком пільгового кредиту на житло

Поліція розслідує отримання посадовцем міськради Кубелком пільгового кредиту на житло

Посадовець імовірно вчинив службове підроблення

Поліція відкрила кримінальне провадження через отримання начальником управління внутрішньої політики Львівської міської ради Сергієм Кубелком пільгового кредиту на житло. Посадовець зареєструвався у Центрі обліку безпритульних, щоб отримати львівську реєстрацію, і це дало йому можливість оформити молодіжний кредит від міської ради. Про початок розслідування LVIV.MEDIA дізнався із відповіді начальника поліції Львівщини на запит народної депутатки Юлії Клименко.

Як йдеться у відповіді, поліція Львівської області відкрила кримінальне провадження та проводить досудове розслідування стосовно Сергія Кубелка.

«Розпочато досудове розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною І статті 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України», — йдеться у відповіді Олександра Шляховського, начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, що у вересні цього року журналісти LVIV.MEDIA з’ясували, що Сергій і Марта Кубелки були зареєстровані у Тернопільській області, проте пізніше вони знялися з реєстрації та отримали нову вже у Львові — у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб. Так Сергій і Марта Кубелки юридично стали безпритульними.

До слова, раніше народна депутатка Юлія Клименко вже зверталася із запитом до НАБУ у якому попросила перевірити законність отримання посадовцем статусу безпритульного та пільгового кредиту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності