• Головна
  • Україна
  • Нардеп Дубневич, якого НАБУ оголосило в розшук, вийшов на зв’язок у суді

Нардеп Дубневич, якого НАБУ оголосило в розшук, вийшов на зв’язок у суді

Нардеп Дубневич, якого НАБУ оголосило в розшук, вийшов на зв’язок у суді

Дубневич перебуває у лікарні, проте не уточнив у якій

Народний депутат Ярослав Дубневич, якого 17 жовтня НАБУ оголосило в розшук, вийшов на зв’язок. Чоловік стверджує, що зараз він перебуває у лікарні. Про це 17 жовтня повідомили у Центрі протидії корупції.

У Вищому антикорупційному суді 17 жовтня проходило засідання у справі народного депутата Ярослава Дубневича та його спільників, яких звинувачують у привласненні 93,2 млн гривень філії Укрзалізниці. Дубневич приєднався до конференції через відеозв’язок. Він заявив, що зараз перебуває у лікарні на території України. Втім повідомити точне місце перебування чоловік відмовився.

Обвинувачення виступило проти участі Дубневича онлайн. Мовляв, він депутат, тому має бути в Києві і може брати участь у засіданні сам. Інформації про те, що Дубневич перетнув кордон прокурор не має.

Ярославу Дубневичу дозволили підключитися на засідання по відеозв’язку лише раз. На майбутнє суд дозволив нардепу приєднатися до засідання онлайн лише, якщо Дубневич підтвердить свою неможливість брати участь з будь-якого іншого приміщення суду.

Нагадаємо, у вівторок, 17 жовтня НАБУ оголосило в розшук нардепа Ярослава Дубневича. Раніше народний депутат не прибув до НАБУ для повідомлення йому про підозру.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності