• Головна
  • Новини Львова
  • 19-річний водій BMW, який влаштував дрифт у центрі Львова, заплатить понад 40 тис. грн штрафу

19-річний водій BMW, який влаштував дрифт у центрі Львова, заплатить понад 40 тис. грн штрафу

19-річний водій BMW, який влаштував дрифт у центрі Львова, заплатить понад 40 тис. грн штрафу

Патрульні склали на водія протокол за їзду без посвідчення водія

Пізно ввечері вівторка, 31 жовтня, на площі Міцкевича у центрі Львова 19-річний водій BMW влаштував дрифт. Порушника помітили патрульні і під час перевірки його документів, виявилося, що у хлопця немає водійського посвідчення. Ба більше, порушника вже не вперше ловлять і штрафують саме за їзду без прав, повідомила пресслужба поліції.

Близько 23:00 екіпаж патрульних помітив водія автомобіля BMW 320i, який не увімкнув покажчик повороту перед перестроюванням, а також дрифтував на дорозі у центрі міста.

“Під час перевірки документів 19-річного водія, інспектори встановили, що він не має права керувати транспортними засобами та вже притягувався до адмінвідповідальності за це правопорушення. За повторне керування автівкою без відповідних документів дрифтеру загрожує штраф 40 800 грн”, — розповіли у поліції.

На юнака склали протокол через повторне протягом року керування автомобілем без посвідчення водія. Йому загрожує штраф 40 тис. 800 грн з позбавленням права керування транспортним засобом на строк від 5 до 7 років та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності