Львів’янина за їзду без прав оштрафували на понад 40 тис. грн

Львів’янина за їзду без прав оштрафували на понад 40 тис. грн

Раніше Ігоря Чебана шість разів ловили на нетверезому водінні

Суддя Шевченківського районного суду Львова оштрафував на 40 тис. 800 грн львів’янина Ігоря Чебана за їзду без прав, окрім того, чоловіка позбавили права керувати будь-яким транспортом впродовж шести років. Як відомо з постанови суду, оприлюдненої 5 жовтня, Ігор Чебан вже не вперше порушує правила дорожнього руху і їздить без посвідчення водія. Раніше чоловіка вже кілька разів ловили п’яним за кермом.

“8 вересня о 14:20 год у м. Львові на вул. Варшавська, 133, керував транспортним засобом марки Lexus LX 470, не маючи права керування таким транспортним засобом, а саме: не отримував посвідчення водія відповідної категорії, чим повторно вчинив правопорушення”, — йдеться в постанові суду.

На засіданні суду Ігор Чебан своєї вини не визнав, зазначив, що через поганий стан здоров’я того дня, був змушений сісти за кермо автомобіля, та поїхати до лікаря.

“Невизнання правопорушником вини є голослівним та розцінюється як спосіб уникнення адміністративної відповідальності за вчинене” — йдеться у постанові суду.

Відтак суддя Шевченківського районного суду Львова Руслан Єзерський визнав Ігоря Чебана винним і оштрафував на 40 тис. 800 грн та позбавив права керувати транспортними засобами впродовж шести років. На цю постанову може бути подано апеляційну скаргу протягом 10 днів.

Із судових рішень, оприлюднених на порталі “Судова влада Україна”, відомо, що раніше Ігоря Чебана щонайменше шість разів притягали до відповідальності за керування у нетверезому стані. Також його ловили на перевищенні швидкості і їзді без прав.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності