У Львові нетверезий водій засунув у кишеню патрульного хабар (ВІДЕО)

У Львові нетверезий водій засунув у кишеню патрульного хабар (ВІДЕО)

Водій стверджував, що він є священнослужителем

Патрульні 2 жовтня на вулиці Підміській зупинили нетверезого водія Jeep Compass. Під час складання адміністративних матеріалів водій неодноразово пропонував поліцейському хабар.

Про це 3 жовтня повідомили у Патрульній поліції.

2 жовтня небайдужі громадяни зателефонували до поліції та повідомили, що на одній із вулиці Львова за кермом перебуває нетверезий водій — патрульні зупинили його на вулиці Підміській. 54-річний чоловік погодився здати тест на алкоголь, результат — 1,26 проміле. За словами поліцейського, це у 6 разів перевищує норму.

Під час складання адміністративних матеріалів за нетверезе керування, водій декілька разів пропонував поліцейським хабар. Він не реагував на неодноразові попередження про кримінальну відповідальність та засунув у кишеню інспектора 2500 гривень. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Чекаючи приїзду слідчих, до інспекторів підійшов водій і його знайомий та почали пропонувати більшу суму.

Обом громадянам загрожує кримінальна відповідальність за ст. 369 (Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. На 54-річного чоловіка склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності