• Головна
  • Новини Львівщини
  • Мешканця Львівщини, якого двічі за ніч зупиняли п’яним за кермом, оштрафували на понад 40 тис. грн

Мешканця Львівщини, якого двічі за ніч зупиняли п’яним за кермом, оштрафували на понад 40 тис. грн

фото ілюстративне

А ще його позбавили права кермувати автомобілем на 5 років

Дрогобицький міськрайонний суд Львівщини оштрафував чоловіка на 40 тис. 800 грн за неодноразове кермування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Про це LVIV.MEDIA стало відомо із постанови суду.

У постанові від 5 жовтня йдеться про те, що чоловік двічі впродовж однієї ночі у Дрогобичі на вулиці Володимира Великого порушив правила дорожнього руху, керуючи авто п’яним. Вперше його затримали о 3:30. Після цього він пройшов огляд у медичному закладі, де і підтвердилося, що чоловік був п’яним.

Зазначають, що у медичному закладі водій поводив себе агресивно, не реагував на зауваження ні лікаря, який проводив огляд, ні поліцейських, грубив їм та нецензурно висловлювався. А вже за годину після огляду чоловіка затримали вдруге. У постанові йдеться, що він їхав без права керування транспортним засобом.

Порушник на виклик до суду не з’явився. Хоча, як йдеться у постанові, туди його запрошували двічі. Суд вирішив оштрафувати чоловіка на 40 тис. 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 5 років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності