У Львові чоловіка оштрафували за гучне слухання музики серед ночі

У Львові чоловіка оштрафували за гучне слухання музики серед ночі

Його оштрафували на 510 гривень

У Львові чоловіка засудили за гучне слухання музики. Львів'янин після опівночі порушував тишу, голосно слухаючи музику у квартирі. Про це LVIV.MEDIA стало відомо із постанови Сихівського районного суду.

Як стало відомо із постанови суду, чоловік о 00:10 у квартирі на вулиці Віденській гучно слухав музику. На прохання припинити не реагував. На суд чоловік не з’явився. Однак, суддя оштрафував його за порушення ст. 24 Закону України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення” і вирішив стягнути з чоловіка тридцять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саме 510 грн. А також порушник має сплатити 536 грн 80 коп. судового збору. Щоб сплатити штраф чоловіку дали 15 днів. Якщо він не вкладеться у термін — платити доведеться вдвічі більше.

Окрім цього схожа справа 6 жовтня розглядалася у суді Франківського району Львова. Там жінку, яка гучно слухала музику о 5:30, теж засудили до штрафу. Тепер вона має сплатити 255 грн штрафу та ще 536 грн 80 коп. судового збору.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності