Перебувала нетвереза за кермом: суд закрив справу депутатки Львівської облради

Фото Львівська облрада

Тетяна Бей заявила, що була тверезою, але від медогляду відмовилась

Депутатка Львівської облради від партії «За майбутнє» Тетяна Бей уникнула покарання за водіння у стані алкогольно сп'яніння.

Про це пише zaxid.net

У січні 2023 року чиновницю затримали за кермом автомобіля Mazda. Жінка мала ознаки алкогольного сп’яніння (запах алкоголю з порожнини рота, виражене тремтіння пальців рук, виражене почервоніння шкірного покриву обличчя). Однак, проходити медичний огляд вона не захотіла. Внаслідок правоохоронці склали адміністративний протокол за нетверезе водіння.

У Пустомитівському районному суді 30 травня депутатка заявила, що вона була тверезою.

За словами Тетяни Бей, того вечора вона мала відвести додому знайомого, який був п'яним. Жінка пояснила, що приїхала на таксі, сіла за кермо Mazda. Саме у той момент, коли автомобіль був припаркований на узбіччі, поліцейські під’їхали. Тетяна Бей сказав, що запах алкоголю був від її знайомого.

Слова депутатки Львівської облради суді підтвердив свідок, якого вона тієї ночі нібито мала везти нетверезим з Сокільників.

Суд закрив провадження в адміністративній справі щодо Тетяни Бей за нетверезу їзду «за відсутністю події та складу адміністративного правопорушення в її діях».

Однак, на постанову суду ще може бути подана апеляційна скарга.

Довідка

Тетяна Бей є депутаткою Львівської облради двох скликань. У 2015 році була обрана від громадянської позиції, а у 2020 році – від «За майбутнє». За даними YouControl, вона є співвласницею фірм «Форелька» та «Медбуд-Леополіс», а також має свій благодійний фонд.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності