У Яворові судили чоловіка, який вдарив поліцейську кросівкою по голові

поліція

Чоловік у стані алкогольного сп’яніння потрапив в аварію, після чого влаштував шарпанину з правоохоронцями

Яворівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який вдарив працівницю правоохоронних органів підошвою кросівка по голові.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався ще 10 вересня 2022 року, однак вирок суд виніс 29 травня 2023-го. Чоловік, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, потрапив в аварію, після чого був виявлений працівниками поліції.

Щоб уникнути покарання водій вирішив вчинити шарпанину із правоохоронцями. Так, він вдарив старшого інспектора роти підошвою кросівка, який знаходився у нього у руках, у ділянку голови. Внаслідок удару працівниця поліції отримала садна на чолі та лівій кисті.

У суді чоловік визнав свою вину у скоєному, щиро розкаявся та попросив вибачення у потерпілої. Тим часом потерпіла попросила суд обрати покарання не пов’язане з позбавленням волі, оскільки претензій до водія не має.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним в умисному заподіянні тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу. Йому призначили 2 роки позбавлення волі, однак звільнили від відбування покарання призначивши 1 рік випробувального терміну.

Нагадаємо, раніше Червоноградський міський суд звільнив від відбування покарання чоловіка, який тримаючи у руках кухонний ніж та саперську лопату погрожував поліцейському вбивством.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності