На Львівщині чоловік погрожував поліцейському ножем та саперською лопатою

Ніж
Фото: pexels

З скоєне чоловіку призначили 2 роки випробувального терміну

Червоноградський міський суд звільнив від відбування покарання чоловіка, який тримаючи у руках кухонний ніж та саперську лопату погрожував поліцейському вбивством.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №459/4079/21.

Встановлено, що правоохоронці 10 грудня 2021 року приїхали на виклик стосовно протиправних дій обвинуваченого. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та під час спілкування з правоохоронцями поводив себе агресивно. Він не реагував на зауваження правоохоронців та погрожував їм фізичним насильством.

Вже через декілька хвилин він вийшов з під’їзду будинку та пішов у сторону поліцейського, який стояв неподалік. У руках обвинувачений тримав кухонний ніж та саперську лопату. Він погрожував правоохоронцю фізичним насильством та вбивством.

Вже через рік чоловік вчинив повторний злочин. Він був зупинений у Червонограді правоохоронцями для перевірки документів. Під час спілкування з поліцейськими він здійснив декілька рухів ногою та викинув на землю пістолет «Blow TR-92» з двома патронами.

У судовому засіданні чоловік свою вину у скоєних злочинах визнав. Також він підтвердив, що зберігав пістолет для самооборони. Коли його зупинили поліцейські, пістолет випав у нього випадково. Також обвинувачений додав, що перед цією подією вживав наркотичні засоби та алкоголь. У вчиненому розкаявся та просив суд суворо не карати.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним у погрозі працівнику правоохоронного органу та у незаконному поводженні зі зброєю. Йому призначили покарання у виді 4-х років позбавлення волі, втім звільнили від відбування покарання, призначивши 2 роки випробувального терміну.  

Нагадаємо, раніше у Львові суд звільнив від покарання чоловіка, якого звинувачують у злісній непокорі поліції. Зокрема, він шарпав поліцейського за формений одяг та не припинив адміністративного правопорушення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності