У Львові судили курсанта, який побив поліцейського

кулак

Чоловіку призначили випробувальний термін

Галицький районний суд м. Львова виніс вирок курсанту відділення підготовки Військового коледжу сержантського складу, який побив поліцейського.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №461/2167/23.

Інцидент стався 1 січня 2023 року, однак суд виніс вирок лише у травні. Курсант, перебуваючи у приміщенні під’їзду будинку, потягнув поліцейського за праве плече та вдарив кулаком в обличчя. Від удару правоохоронець впав, вдарився потилицею об дерев’яні сходи та на деякий час втратив свідомість.

Внаслідок удару потерпілий отримав крововилив, рану на губі та закриту черепно-мозкову травму у вигляді струсу головного мозку. Зазначається, що поліцейський перебував при виконанні службових обов’язків.

У суді курсант свою провину у скоєному визнав. Йому призначили покарання у виді 2 років 6 місяців позбавлення волі. Втім його звільнили від відбуття призначеного покарання та призначили 1 рік 6 місяців випробувального терміну.

Нагадаємо, раніше Червоноградський міський суд звільнив від відбування покарання чоловіка, який тримаючи у руках кухонний ніж та саперську лопату погрожував поліцейському вбивством.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності