• Головна
  • Новини Львова
  • Матір-зозуля та нетверезі батьки: у Львові патрульні подбали про дітей, які потрапили у скруту

Матір-зозуля та нетверезі батьки: у Львові патрульні подбали про дітей, які потрапили у скруту

Одразу три випадки неналежного виконання батьківських обов’язків протягом кількох днів зафіксували львівські патрульні

У Львові правоохоронці подбали про неповнолітніх дітей, які залишились у скрутних ситуаціях.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Днями на автостанції, що на вулиці Хмельницького, містяни виявили дитину й повідомили про це патрульних. Дівчинка назвала свої дані та розповіла інспекторам, що приїхала з мамою з сусідньої області до її знайомого.

Як з‘ясувалося, у жінки виник конфлікт зі співмешканцем, після чого вони пішли із готелю. Згодом жінка посадила 10-річну доньку на маршрутку, яка прямувала до автостанції, де її й побачили перехожі. Поліцейські зв’язалися із матір’ю та повідомили про знайдену дочку, однак вона відмовилась вказувати адресу свого перебування та забирати дівчинку. Відтак патрульні разом із колегами з ювенальної превенції відвезли дитину до дитячого притулку.

Натомість інший випадок відбувся на вулиці Підзамче. Там подружжя з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння конфліктувало та шарпало візок, у якому була дитина.

Як з’ясувалося, молода сім’я не могла вирішити з ким залишиться син. Тож півторарічного хлопчика, який плакав та виглядав недоглянутим, патрульні взяли на руки та почали заспокоювати до приїзду інспекторів ювенальної превенції.

Крім того, ще один випадок неналежного виконання батьківських обов‘язків стався на вулиці Рубчака. Там патрульні виявили жінку в стані алкогольного сп‘яніння та її 4-річного сина, який плакав.

Разом з поліцейськими із ювенальної превенції патрульні супроводили хлопчика з матір‘ю у дитячий будинок. Надалі поліцейські зайнялися пошуком їх родичів. Останні забрали жінку з дитиною до себе додому та написали розписку, що відповідальні за них.

Нагадаємо, у Львові правоохоронці розшукали 4-річну дівчинку, яка загубилась у центрі міста.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності