На Львівщині патрульні виявили двох водіїв з підробленими документами

На Львівщині патрульні виявили двох водіїв з підробленими документами

Обидвоє порушників оформили документи на інших осіб

За вихідні на Львівщині правоохоронці виявили два випадки, коли інформація в картці водія не збігалася з інформаційною базою.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Так, на автодорозі Львів — Краковець, біля міста Новояворівськ, інспектори зупинили водія автомобіля MAN, який порушив вимоги дорожнього знаку. Натомість під час перевірки документів, патрульні встановили, що в інформаційній базі з таким номером зареєстроване посвідчення водія на жінку й зовсім з іншими категоріями. Крім того, у чоловіка мало бути посвідчення водія видане на два роки, лише за категорією В.

Відтак чоловік зізнався, що заплатив за посвідчення водія 40 тисяч гривень, аби йому швидше відкрили потрібні категорії С та СЕ. Порушника передали слідчим Яворівського відділу поліції.

Водночас у Львові під час оформлення ДТП на перехресті Стрийська — Наукова з’ясувалося, що в посвідченні водія винуватця аварії одна особа, а в інформаційній базі інша. Тож чоловік зізнався, що він був позбавлений прав і йому це посвідчення зробив знайомий. Воно ж насправді видане на іншого громадянина, на кілька років молодшого.

Встановивши справжню особу водія, патрульні з'ясували, що картку 57-річного керманича знищили у Пустомитівському сервісному центрі у лютому 2023 року. Натомість на водія оформили необхідні матеріали та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, прикордонники у пункт пропуску «Шегині» затримали ухилянта-хабародавця з Луганської області. Під час перевірки документів інспектори виявили, що вони підроблені.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності