На Львівщині водій за 1,5 тис. грн намагався «купити» прихильність поліцейських

водій

Чоловік порушував правила дорожнього руху, не мав водійського посвідчення та заднього номерного знаку

Бродівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який намагався дати хабар поліцейським.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №439/154/23.

Зазначається, що чоловік рухався на автомобілі марки «ВАЗ2101» по вул. Старобрідській у м. Броди, порушуючи правила дорожнього руху. Окрім того, на автомобілі не було заднього реєстраційного знаку.

Працівники поліції висловили вимогу надати документи на право керування транспортним засобом, на що чоловік повідомив, що у нього відсутнє посвідчення водія. Після цього обвинувачений спробував надати правоохоронцям 1,5 тис. грн неправомірної вигоди за не складання постанови про адміністративне правопорушення. Зокрема, він підійшов до службового автомобіля поліцейських та поклав гроші на панель автомобіля.

Зазначається, що обвинувальний акт у кримінальному провадженні надійшов до суду з укладеною угодою про визнання винуватості, яку суд затвердив. Суд визнав чоловіка винним у скоєному та призначили покарання у виді 17 тис. гривень штрафу.

Нагадаємо, раніше Миколаївський районний суд Львівської області виніс вирок водію, який їздив із підробленим посвідченням водія. Чоловік придбав підроблений документ за 7,5 тис. грн ще у лютому 2021 року. Він сконтактувався через інтернет з невстановленим слідством чоловіком та передав йому гроші разом зі своєю фотокарткою. Підроблене посвідчення йому відправили через пошту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності