• Головна
  • Новини Львова
  • Має за це заплатити: львів’ян обурила поведінка водійки, яка знищила газон на вулиці Володимира Великого

Має за це заплатити: львів’ян обурила поведінка водійки, яка знищила газон на вулиці Володимира Великого

Має за це заплатити: львів’ян обурила поведінка водійки, яка знищила газон на вулиці Володимира Великого

Водночас щоб уникнути такої ситуації автор скарги пропонує встановити на тому місці антипаркувальні стовпці

У Львові неподалік супермаркету «АТБ», що по вул. В. Великого, 18, водійка пошкодила газон. Відтак львів’яни вимагають притягнути її до відповідальності, зокрема, щоб вона компенсувала витрати на відновлення пошкодженої трави.

Про це повідомили на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

«Прохання відновити газон позаду «АТБ» за адресою В. Великого 18, та відсудити кошти у водійки яка його пошкодила, фото додаю (фото з номерами надам відповідним органам, також готовий надати свідчення). Для уникнення такої ситуації у майбутньому встановити стовпці. P. S.: Поліція була, просто вигнали її з того місця», - написав у зверненні користувач Ігор Михаленич.

Натомість адміністратори спільноти відреагували на звернення та скерували його до Франківської районної адміністрації й згодом опублікували відповідь.

«Як повідомили у Франківській РА, буде проведено обстеження території, про подальші заходи повідомимо до 06.03.23», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, львів’яни поскаржилися на знищену зелену зону на вулиці Замарстинівській. Зазначається, що водії перетворили газон у багнюку, яку вони розносять на тротуар.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності