• Головна
  • Новини Львова
  • Розгулював з пістолетом у руках: у Львові патрульні знайшли чоловіка, який стріляв поблизу Привокзального ринку

Розгулював з пістолетом у руках: у Львові патрульні знайшли чоловіка, який стріляв поблизу Привокзального ринку

35-річний львів'янин мав ознаки алкогольного сп’яніння

У Львові правоохоронці знайшли чоловіка, який розгулював вулицею з пістолетом у руці. Згодом він зізнався, що здійснив кілька пострілів з цієї зброї

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Ввечері 20 березня небайдужий громадянин повідомив поліцейських, що повз нього на вулиці Горської пройшов чоловік з пістолетом у руці.

Пошуки підозрілого чоловіка, привели правоохоронців до під'їзду багатоповерхівки на вулиці Городоцькій. Інспектори встановили де живе чоловік. 35-річний львів'янин з ознаками алкогольного сп'яніння відчинив двері поліцейським. Він розповів, що на раніше згаданій вулиці здійснив кілька пострілів.

Відтак на місце події викликали слідчо-оперативну. Патрульні вилучили 7 гільз з перехрестя вулиць Горської — Федьковича. Далі чоловіком займалися слідчі.

Нагадаємо, нещодавно під час комендантської години, патрульні помітили чоловіка на вулиці Богдана Хмельницького. Правоохоронці зупинили громадянина аби встановити інформацію про нього. Так, у наплічнику чоловіка патрульні побачили предмет, ззовні схожий на пістолет із патроном в патроннику.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності