На Львівщині за крадіжку з приміщення Червоного Хреста чоловік відбувся умовним терміном

Крадій вже був раніше судимий

Бориславський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який здійснив крадіжку з приміщення Червоного Хреста у Бориславі та обікрав комірку багатоквартирного житлового будинку.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Чоловік проник до приміщення товариства «Червоного Хреста м. Борислава», звідки викрав з кабінету голови товариства особисте майно, а саме нерозкладний диван зі шкірного матеріалу червоного кольору, нерозкладний диван зі шкірного матеріалу синього кольору та п’ять дерев’яних стільців з м’яким сидінням жовтого та синього кольорів.

Окрім цього, через деякий час зловмисник підійшов до господарської будівлі, розташованої на подвір’ї багатоквартирного житлового будинку та проник у комірку. Звідти він викрав один велосипед для дорослих та один велосипед для дітей.

У суді обвинувачений свою вину у скоєному визнав повністю та розповів, що повернув два викрадених дивани та одне крісло, а вартість чотирьох інших крісел відшкодував. Також він віддав працівникам поліції викрадені велосипеди.

При обранні покарання суд врахував, що чоловік вже був раніше судимий. Його визнали винним у крадіжці та призначили 4 роки позбавлення волі. Втім, його звільнили від відбування покарання призначивши 2 роки випробувального терміну.

Нагадаємо, раінше у Львові посадили за ґрати чоловіка, який вкрав з магазину у торговому центрі три пари взуття. У суді чоловік визнав свою вину у скоєному та пояснив, що здійснив крадіжку через важке матеріальне становище.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності