На Львівщині звільнили від покарання чоловіка, який вкрав у родича понад 200 тис. грн

злодій
Фото: Freepik

За скоєне чоловік відбувся випробувальним терміном

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області звільнив від відбування покарання чоловіка, який вкрав у свого родича понад 5 тис. дол. та 500 євро.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №442/1172/23.

Зазначається, що чоловік приїхав до будинку своєї бабці без її дозволу забрати свої, адже він раніше у цьому будинку проживав. Також у цьому будинку проживав його дядько.

Скориставшись моментом, що за ним ніхто не спостерігає, зловмисник пішов в одну із кімнат та викрав зі шкатулки 5200 доларів та 500 євро. Так, у перерахунках на гривні на момент викрадення це становить близько 209 тис. грн.

Викрадені гроші зловмисник поклав у кишеню своєї куртки, вийшов з будинку та поїхав разом зі своїм знайомим. Далі викраденими грошима обвинувачений розпорядився на власний розсуд, зокрема придбав різного роду товари.

У судовому засіданні чоловік визнав свою провину у скоєному, щиро розкаявся та просив суворо не карати. Так, розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним у крадіжці та призначив 5 років позбавлення волі. Втім його звільнили від відбування покарання, призначивши 2 роки випробувального терміну.

Нагадаємо, у Львові вже раніше судимого чоловіка, який вкрав планшет у львівській маршрутці, посадили за ґрати на 5 років. Крадіжку чоловік здійснив у маршрутці №20 у жовтні 2022 року. Він викрав у неповнолітньої дівчини планшет марки «iPad», чим завдав матеріальної шкоди на суму 11,8 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності