У Львові посадили за ґрати шахрая, який видурив у літньої жінки гроші

тюрма

Жінка віддала шахраю 1 тис. доларів

У Львові на 3 роки 3 місяці посадили за ґрати зловмисника, який видурив у літньої жінки 1 тис. доларів та викрав з лікарні комп’ютер.

Про це LVIV.MEDIA дізналося з матеріалів справи №463/14164/21.

Встановлено, що шахрайську схему чоловік реалізовував з іншою особою, розподіливши ролі. Напарник обвинуваченого зателефонував до літньої жінки та представившись прокурором повідомив, що внук жінки потрапив у ДТП та по його вині автомобіль збив дівчину, яка внаслідок аварії потрапила до лікарні.

Шахрай просив у жінки 10 тис. дол., які потерпіла мала передати нібито працівнику поліції, який до неї прийде. Гроші забирав обвинувачений, жінка віддала йому 1 тис. доларів.

Окрім того, вже через рік обвинувачений скоїв ще один злочин. Він проникнув у службове приміщення посту медичної сестри Львівської обласної клінічної лікарні та викрав системний блок і процесор.

У судовому засіданні свою вину у скоєних злочинах чоловік визнав частково. Зокрема, він зазначив, що не проникав у службове приміщення лікарні. Чоловік пояснив, що воно було відкрите, відтак жодного проникнення не було.

Справу розглядав Личаківський районний суд Львова. Чоловіка визнали винним у шахрайстві та крадіжці. Також суд врахував, що обвинувачений вже був раніше судимий, відтак йому частково приєднали невідбуте покарання і призначили 3 роки 3 місяці позбавлення волі.

Строк відбування покарання почали рахувати з моменту застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з 16 грудня 2021 року.

Нагадаємо, у Львові за крадіжку телефону у дитини чоловік сяде на 5 років за ґрати. Чоловік таємно викрав телефон у дитини, перебуваючи у маршрутці №47А. Своїми протиправними діями чоловік завдав шкоди на загальну суму 5 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності