У Львові чоловік за викрадене взуття сяде за ґрати на 5 років

взуття
Фото: Freepik

Злодій вже був раніше неодноразово судимий за крадіжки

Галицький районний суд м. Львова посадив за ґрати чоловіка, який вкрав з магазину у торговому центрі три пари взуття.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №461/6891/22.

Зазначається, що чоловік вже був раніше неодноразово судимий за крадіжки. На початку червня 2022-го він зайшов у магазин Cropp, що знаходиться у ТРЦ «Форум» та викрав із прилавку три парки чоловічого взуття загальною вартістю понад 4 тис. гривень.

У суді чоловік визнав свою вину у скоєному та пояснив, що здійснив крадіжку через важке матеріальне становище. Також він розкаявся у вчиненому та просив суд суворо не карати.

При призначенні покарання суд врахував незадовільний стан здоров’я обвинуваченого та те, що він був раніше судимий. Зокрема, його виправлення не можливе без ізоляції від суспільства.

Чоловіка визнали винним у скоєному та призначили покарання у виді 5-ти років позбавлення волі. За сукупністю вироків до покарання призначили невідбуту частину покарання та остаточно призначили 5 років 1 місяць позбавлення волі.

Нагадаємо, на Львівщині затримали злодіїв, які вкрали гроші та золота на пів мільйона гривень. Особи проникли у будинок, пошкодивши вікно. Зловмисники викрали з помешкання 13 400 доларів США, 3 000 гривень та золоті вироби. Натомість загальна сума завданих збитків становить 520 тисяч гривень. Після скоєння злочину крадії сіли в автомобіль та поїхали у невідомому напрямку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності