У Львові спіймали жителя Хмельниччини, який викрав BMW Х5

У Львові спіймали жителя Хмельниччини, який викрав BMW Х5

Чоловіку загрожує до 8 років тюрми

У Львові поліцейські оперативно викрити та затримали 22-річного мешканця Хмельницької області, який викрав автомобіль. Допомогла правоохоронцям у цьому інформація з камер відеоспостереження.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, 28 квітня близько 14:00 поліцейські отримали повідомлення від 23-річного жителя Львівщини, що хтось викрав його автомобіль BMW Х5. Це сталось на вулиці Липинського у Львові.

За допомогою камер відеоспостереження правоохоронці того ж дня встановили місце знаходження автомобіля – в одному з сіл неподалік Львова, а також особу зловмисника, причетного до його викрадення. Ним виявився 22-річний мешканець Хмельницької області.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. А слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику, – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Наразі триває досудове розслідування триває.

Водночас суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Нагадаємо, у Дрогобичі водійка травмувала мотоцикліста, жінці загрожує ув'язнення.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності