Побив та обікрав 93-річну жінку: на Львівщині судитимуть розбійника

Зловмиснику загрожує до 15 років тюрми

На Львівщині судитимуть розбійника, який напав на 93-річну жінку.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, проник у квартиру потерпілої, побив її та забрав гроші. За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Як встановили правоохоронці, 23 лютого близько 21:30 зловмисник проник у квартиру до 93-річної жительки міста Борислав. Розбійник вдарив її по голові та вкрав 15 тисяч гривень, після чого втік. Водночас потерпіла під час нападу впала на підлогу й зламала шийку стегнової кістки.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 52-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району. Розбійника затримали, зараз, за рішенням суду, він перебуває під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, завершене, а обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику –  позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, слідчі транспортної поліції Львівщини оголосили про підозру водію, який у лютому 2023 року, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, скоїв смертельну ДТП. Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності