На Львівщині звільнили від покарання чоловіка, який викрав автомобіль

автомобіль
Фото: Freepik

Зловмисник у суді визнав свою вину у скоєному

Яворівський районний суд Львівської області звільнив від покарання чоловіка, який викрав автомобіль.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №944/6425/22.

Встановлено, що чоловік викрав автомобіль 6 листопада 2022 року у смт Немирів на вул. Василя Стуса. Він за допомогою ключа ввімкнув запалювання автомобіля Volkswagen Golf та примусово, за допомогою скочування авто вниз по вулиці, запустив двигун. Після цього зловмисник поїхав на викраденому автомобілі.

У судовому засіданні чоловік визнав свою вину у скоєному, щиро розкаявся та просив суворо не карати. Також він відшкодував потерпілому матеріальні збитки у розмірі 42,8 тис. грн.

Тим часом потерпілий сказав, що претензій до зловмисника не має та просив призначити покарання не пов’язане з позбавленням волі.

Суд визнав обвинуваченого винним у незаконному заволодінні транспортним засобом та призначив 3 роки обмеження волі. Однак чоловіка звільнили від відбування покарання, призначивши випробувальний термін 1 рік.

Нагадаємо, у Львові патрульні затримали чоловіка, який розбив скло у чотирьох авто. Небайдужичй чоловік звернувся до правоохоронних органів, адже почув звук розбиття скла. Приїхавши на місце події правоохоронці побачили чотири автомобілі з розбитими вікнами. Обстежуючи прилеглі території, на вулиці Вільній інспектори виявили схожого чоловіка, який намагався заховатися від патрульних

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності