На Львівщині затримали злодіїв, які вкрали гроші та золота на пів мільйона гривень

На Львівщині затримали злодіїв, які вкрали гроші та золота на пів мільйона гривень

Зловмисникам загрожує до 12 років тюрми

Правоохоронці затримали двох зловмисників, причетних до крадіжки з будинку у Самбірському районі. Зокрема, вони викрали 13 400 доларів, 3 000 гривень та золоті вироби. Загальна сума збитків – понад пів мільйона гривень.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, у понеділок, 15 травня, близько 23:30, 35-річна жителька одного з сіл Самбірського району звернулася до поліції й повідомила про крадіжку зі свого будинку.

Як встановили правоохоронці, особи проникли у будинок, пошкодивши вікно. Зловмисники викрали з помешкання 13 400 доларів США, 3 000 гривень та золоті вироби. Натомість загальна сума завданих збитків становить 520 тисяч гривень. Після скоєння злочину крадії сіли в автомобіль та поїхали у невідомому напрямку.

Водночас поліцейські надіслали орієнтування на автомобіль у всі територіальні підрозділи Самбірського районного відділу поліції та підрозділи у сусідніх районах.

«Невдовзі автомобіль із зловмисниками був зупинений за кілька кілометрів від місця скоєння злочину співробітниками Дрогобицького районного відділу поліції із залученням бійців спецпідрозділу поліції КОРД», - йдеться у повідомленні.

Зловмисників – двох мешканців Стебника віком 41 та 43 роки – затримали й відкрили проти них кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від семи до дванадцяти років тюрми з конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Львові правоохоронці розшукали 85-річного чоловіка, який вкрав речі у підлітка.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності