У Львові за привласнення коштів фірми судима бухгалтерка отримала термін

тюрма

Жінку покарали обмеженням волі, штрафом та заборонили 3 роки працювати бухгалтером

У Львові винесли вирок вже раніше судимій жінці, яка працюючи головним бухгалтером привласнила гроші компанії.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №462/343/23.

Зазначається, що жінка працювала на посаді головного бухгалтера та завідувача архівосховища ТОВ «Карпати-реєстратор» з 21 травня 2014 року. Встановлено, що у період з 18 березня 2019 року до 30 квітня 2021 жінка, використовуючи електронний ключ головного бухгалтера та директора компанії, вносили неправдиві відомості у платіжні доручення щодо призначення платежу та вказувала свої карткові рахунки.

Такими діями жінка заволоділа коштами компанії у розмірі 55,7 тис. грн. Під час судового розгляду жінка визнала свою вину у скоєному, розкаялася у вчиненому та просила суд її суворо не карати.

Обираючи покарання суд врахував, що обвинувачена вже була раніше судима. Залізничний районний суд м. Львова визнав жінку винною та призначив покарання у виді 3-х років 1 місяця обмеження волі, з позбавлення права обіймати посади бухгалтера строком на 3 роки. Також вона повинна заплатити штраф у розмірі 85 тис. грн і відшкодувати ТОВ «Карпати-реєстратом» 55,7 тис. грн, які вона привласнила.  

Нагадаємо, у Львові винесли вирок продавчині, яка вкрала з каси 240 тис. грн. львів’янка працювала на посаді продавця продовольчих товарів у ФОП. Протягом 1 – 17 січня жінка систематично викрадала гроші з каси магазину, у якому вона працювала. Загалом вона привласнила близько 240 тис. гривень, усі кошти вона зараховувала на свою банківську карту через банкомати самообслуговування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності