• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові жінка у поліклініці вкрала сумку іншої пацієнтки і намагалася заплутати сліди

У Львові жінка у поліклініці вкрала сумку іншої пацієнтки і намагалася заплутати сліди

Інцидент трапився на проспекті Шевченка

Пацієнтка однієї із поліклінік викрала сумку іншої пацієнтки — патрульні затримали її.

Про це пишуть на сторінці патрульної поліції Львівської області.

Вчора, 15 березня, вдень патрульні 1-ої роти 2-го батальйону отримали виклик про крадіжку в одній із поліклінік на проспекті Шевченка.

Потерпіла розповіла, що залишила на мить свою сумку під курткою дитини і заглянула у кабінет лікаря. У цей час звідти виходила попередня пацієнтка. Коли жінка повернулася у коридор, то сумки з грошима, документами, телефоном та ключами від дому, вже не було.

Поряд стояла раніше згадана пацієнтка, яка сказала, що коридором ходив підозрілий хлопець, і, ймовірно, він міг забрати сумку. Після цього жінка пішла, а потерпіла зателефонувала в поліцію.

Патрульні, які приїхали на місце події, оглянули камери спостереження клініки та з’ясували, що жінка, яка виходила з кабінету лікаря, неодноразово потрапляла в поле зору поліції.

Виявилося, що ймовірна зловмисниця навмисне вказала на хлопця, щоб відвести від себе підозру і мати час на втечу.

Поліцейські встановили номерні знаки авто, на якому жінка поїхала від поліклініки.

Автомобіль 53-річної львів'янки знайшли. Поліцейські зупинили її на площі Міцкевича. Жінка зізналася, що скоїла крадіжку.

З її слів, вона сховала маленьку сумку потерпілої у свою велику. Після цього сховалася в одному зі порожніх кабінетів, витягнула з неї 2 тисячі гривень, а сумку викинула під крісла в коридорі медзакладу. Там її знайшов один із лікарів.

36-річна львів'янка написала заяву про крадіжку. Підозрюваній загрожує відповідальність за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах військового стану) ККУ.

Нагадаємо, львів’янин за 4 украдені шоколадки ледь не потрапив за ґрати на 5 років. 18 травня 2022 року львів’янин у супермаркеті на вулиці Стрийській викрав 4 шоколадки «Milka», вартістю 96,59 грн кожна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності