У Львові винесли вирок продавчині, яка вкрала з каси 240 тис. грн

наручники
Фото: pexels

жінці призначили випробувальний термін

Галицький районний суд м. Львова виніс вироку жінці, яка вкрала з каси магазину 240 тис. гривень.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №461/2950/23.

Зазначається, що львів’янка працювала на посаді продавця продовольчих товарів у ФОП. Протягом 1 – 17 січня жінка систематично викрадала гроші з каси магазину, у якому вона працювала. Загалом вона привласнила близько 240 тис. гривень, усі кошти вона зараховувала на свою банківську карту через банкомати самообслуговування.

У судовому засіданні жінка свою провину визнала повністю. Вона розкаялася у вчиненому та просила суд суворо не карати та надати можливість стати на шляхи виправлення.

Суд визнав продавчиню винною у скоєному та призначив покарання у виді п’яти років позбавлення волі. Втім, її звільнили від відбування покарання, призначивши 1 рік випробувального терміну. Також з жінки стягнуть 240 тис. гривень, які вона незаконно привласнила.

Нагадаємо, у Львові продавчиня заплатить штраф за невиданий покупцю чек. Жінка, працюючи продавцем у магазині на вул. Вуглецька, 11-А у Львові, продала покупцю товар, однак не провела продаж через РРО та не видала розрахункового документа особі, яка купувала товар.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності