У Львові відбудеться міжнародний турнір зі стрибків у висоту

На турнірі виступлять учасники та призери Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи

У суботу, 14 січня, у Львові відбудеться 24-й міжнародний турнір зі стрибків у висоту, який вшановує пам’ять уславленого українського легкоатлета Олексія Дем’янюка. Цього року за головні призи позмагаються спортсмени з усіх куточків України.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Особливістю змагань «Меморіал Олексія Дем’янюка» є участь в них як юних спортсменів-початківців, так і відомих атлетів: учасників та призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу, Європи (Ярослава Магучіх, Ірина Геращенко та Юлія Левченко). Зазначається, що турнір давно став популярним серед «висотників» України, адже він збирає близько 100 учасників і по праву є одним з найкращих турнірів зі стрибків у висоту та відкриває легкоатлетичний сезон в Україні.

Додамо, що у програмі змагань «Меморіал Олексія Дем’янюка» заплановано юнацький та юніорський турнір зі стрибків у висоту, Гран-прі серед жінок та чоловіків. Змагання відбудуться у манежі ЛФУФК (вул. Черемшини, 17).

Довідково:

Змагання проводяться в пам’ять про відомого українського спортсмена Олексія Дем’янюка, майстра спорту міжнародного класу, учасника XXII Олімпійських Ігор 1980 р., володаря кращого результату світу у 1981 році (233 см — 11.07.1981), який трагічно загинув у 1999 році.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності